Complete renovaties in Amsterdam

Van betonwerken tot centrale verwarming

Amsterdam Renovaties helpt u graag met uw renovaties aan huis. Met onze 15 jaar ervaring luisteren we niet alleen naar uw wensen, maar denken we ook actief mee en leggen we ideeёn op tafel waar u misschien nog niet over heeft nagedacht. Dat wij gepassioneerd zijn in ons werk merkt u aan het eindresultaat: hoogwaardig afgewerkt en volledig op maat. Altijd binnen het budget en het afgesproken tijdsframe.

Maak een afspraak

Altijd op de hoogte van de laatste technieken

Wij gebruiken de laatste bouwtechnieken in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze uitgebreide kennis van Amsterdamse bouwconstructies vormen onze medewerkers bovendien het ideale team om ieder project in Amsterdam en nabije omgeving aan te pakken. Met onze bewezen nieuwe bouwtechnieken produceren we een moderne, verfijnde afwerking en kunnen wij renovaties uitvoeren waar anderen in Amsterdam niet toe in staat zijn. Wilt u renovatiemogelijkheden bespreken met ons vakkundige team? Neem gerust contact op.

Van badkamers tot volledige renovaties

Oorspronkelijk zijn wij begonnen met badkamerrenovaties, maar de laatste jaren hebben we niet stilgezeten. Inmiddels hebben we dankzij vele succesvolle renovaties professionele kennis en ervaring opgedaan op het gebied van uitgebreide renovaties. Zo werken we aan renovatie van volledige huizen, waaronder betonwerken en de centrale verwarming. Overigens verzorgen wij het project van a tot z: wij hebben namelijk alles in huis wat een renovatiebedrijf nodig heeft. Daardoor hoeven we geen derden in te schakelen en heeft u alleen met ons contact. Dit maakt het voor u overzichtelijker, en natuurlijk goedkoper.